Blog

Na jakých projektech pracujeme více jak 10 let?

Je to až neuvěřitelné, že jsme začali kódovat weby v roce 2007. Od tého chvíle také vyvíjíme naše CMS a e-commerce řešení. To se časem formovalo do jeho současné podoby, a to je platforma pro podnikatele Azami. Jedná se o software jako službu (SaaS) a na něm stavíme všechna naše řešení. Ale spoustu našich zákazníků si pamatují i naše začátky a jak dlouho spolupráce trvají?

Spolupráce od roku 2007: www.i-monterky.cz

Původní i-odevy.cz se během let změnily na i-monterky.cz. Pro firmu Workwear Bartos s.r.o. vyvíjíme interní systém na řízení výroby a e-shop. Software eviduje docházku pracovníků, vyřizují se přes něj reklamace a je napojený na e-shop. Když se ve výrobě dokončí produkt a je označen jako hotový, ihned se naskladní na e-shop.

Spolupráce od roku 2008: www.krytiny-strechy.cz

Informační portál KRYTINY - STŘECHY rozvíjíme už od roku 2008. Součástí je i aplikace, která je ve světě úplnou raritou. Jedná se o jeden z největších katalogů střešních krytin na světě, který byl propojen s revoluční mobilní aplikací vizualizace střech. V aplikaci se tvoří vizualizace jakékoliv krytiny a dokonce ji porovná s jakoukoli další. Registr čítá více jak 150 krytin s rozdílnými barevnými odstíny, včetně střešních doplňků.

Spolupráce od roku 2008: www.muller-pharma.cz

Rodinná firma bez jakýchkoliv kapitálových investic i po téměř třiceti let fungování, to je společnost Dr. Müller z Hradci Králové. Své výrobky vyváží do Evropy, Asie i Afriky.

Pro předního českého výrobce léčiv, zdravotnických prostředků, kosmetiky a doplňků stravy vyvíjíme on-line řešení jejich projektů už od roku 2008. Během let firma Dr. Müller koupila i firmy Megafyt Pharma s.r.o. a JEMČA a.s., tedy i tyto webové projekty přešly pod naši správu. Všechny svoje produkty prodávají na internetovém obchodě avonimzdravim.cz. Celý e-shop i věrnostní program Klub přátel VONÍ ZDRAVÍM pochází z našeho vývoje. 

Do skupiny Dr. Müller Pharma patří:

Spolupráce od roku 2010: www.omlazeni.cz

Portál Omlazení zná mnoho žen. Láká na články, soutěže, recenze produktů i bazar. Od začátku vzniku jsme jejich jediní vývojáři.

Spolupráce od 2012: www.ready2race.cz

Společnost R2R s.r.o. se zaměřuje na prodej náhradních dílů a příslušenství pro motocykly. Na svých e-shopech mají více jak 60 000 produktů. Naprogramovali jsme pro ně hned několik e-shopů. Obchody ready2race.cz a ready2ride.cz, které jsou napojeny na jednu databázi produktů. Vyhledávání produktů na e-shop je možné filtrovat podle typu motocyklu.

Některé weby pamatují doby minulé i designem

Vzpomínáte na první designy webů? Je to nostalgie. Podívejte se například www.lionmedia.cz, www.eprovas.cz, www.duk-pc.cz nebo www.suncone.cz a připomeňte si minulost s námi.

Tímto zdravíme všechny naše dlouhodobé zákazníky a těšíme se i na ty nové. Hledáte dodavatele nového webu nebo e-shopu? Ozvěte se nám, rádi vás poznáme. 

Zpět na výpis článků